Duurzaam investeren

Duurzaam investeren

Duurzaamheid is bij Olenz niet alleen een hippe term; we geloven er ook echt in! Dit vind je onder meer terug in ons kantoorpand waar een Warmte Koude Installatie de temperatuur regelt. Daarnaast bevinden er zonnepanelen op het dak en hebben we zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen.En omdat we zelf bewust bezig zijn met duurzaamheid weten we ook waar we het over hebben. Niet alleen voor wat betreft de juridische aspecten, maar begrijpen we ook hoe dergelijke installaties werken.

Duurzaamheid neemt een grote vlucht in onze samenleving. Waar de techniek al ver voor uit loop, loopt het juridische veld daar achter aan. Prachtige installaties zijn al gerealiseerd door het land, maar de juridische vastlegging omtrent eigendom en andere afspraken komt daar achteraan.

Olenz is onder meer betrokken geweest bij de financiering van onder andere de zonnepanelen op de Amsterdam Arena, het juridisch vastleggen van problematieken van WKO installaties en biovergistingsinstallaties en andere duurzame initiatieven.

Daarnaast is Olenz lid van de Dutch Green Building Counsel.

Meer weten over duurzaam investeren?

mr. Arnaud Wilod Versprille

mr. Arnaud Wilod Versprille

Stel een vraag

mw. mr. Moniek Wever

mw. mr. Moniek Wever

Stel een vraag

Meer over Duurzaam investeren

Oplossing Opstalrechten

Opstalrechten

In Nederland is de eigenaar van grond ook eigenaar van alles wat op dat stuk grond is...

Lees verder

Een vraag over duurzaam investeren

Stel direct uw vraag.

© Olenz notarissen 2018

Ontwerp en realisatie: